.

.

TOTS 21

A la matinada d’ahir, 29 de gener, la Policia Local de Roda de Berà va detenir a JLPR, home de 29 anys, de nacionalitat espanyola i veí del Vendrell, després de rebre una trucada d’un veí de Mas Virgili comunicant que s’estava cometent un robatori. Fins allà es va desplaçar una patrulla i van poder enxampar al lladre. Després d’efectuar la detenció i la lectura dels seus drets va ser traslladat a la comissaria dels Mossos d’Esquadra i posat a disposició judicial.

El mateix dia, a les 13.30 hores, mentre una patrulla policial efectuava un control, van identificar a AAC, de 54 anys d’edat, de nacionalitat espanyola i al que li constava una ordre de recerca i detenció del Jutjat d’Instrucció número 2 de Tarragona.

Més tard, altra de les patrulles de la Policia Local va identificar a dos homes de 25 i 27 anys, de nacionalitat magrebina, que el passat 16 de gener van agredir a un altre home, cubà, de 51 anys, i que, com a conseqüència de la baralla, va resultar ferit amb una fractura de la ròtula dreta, segons l’informe hospitalari. Davant aquests fets la Policia Local va ampliar les diligències inicials traslladades amb la denúncia de l’agredit al Jutjat de Guàrdia del Vendrell.