.

.

TOTS 21

Imatge d’arxiu d’agents de la Policia de Roda amb l’alcalde. Foto: Cedida

Durant la jornada d’ahir la Policia Local de Roda de Berà va denunciar sis persones que no estaven complint amb les restriccions decretades per l’estat d’alarma per la gestió de la crisi sanitària ocasionada pel Covid-19.

Tres d’aquestes denúncies van ser interposades per incomplir les mesures cautelars acordades per les autoritats sanitàries i no fer cas als requeriments dels agents de policia. Les tres restants, a més a més, sumen delictes de desobediència i falta de respecte als agents.

El cap de la Policia Local recorda que continuarà reforçant la vigilància per assegurar que tothom compleix amb les restriccions i que tan sols surten de casa en cas d’extrema necessitat i en els supòsits permesos per l’estat d’alarma.

Finalment, en el seu comunicat, la Policia ha agraït la solidaritat i la col·laboració dels rodencs i rodenques que estan respectant el confinament per l’estat d’alarma i demana que la ciutadania continuï actuant d’aquesta manera per guanyar, plegats, la batalla al coronavirus.