.

Els jugadors pobletans, exercitant-se abans del partit

La Pobla guanya en el darrer partit de la temporada, imposant-se al Sant Andreu per 2 a 1 amb gols d’Avi i Vadillo.

La Pobla ha sortir endollat, amb l’objectiu de tancar la temporada amb un bon resultat davant de la seva afició. De fet, tan sols es duien dos minuts de joc quan ha arribat la primera ocasió del partit. Brugui, amb un potent xut des de fora l’àrea, ha estat a punt de sorprendre al porter visitant, que s’ha hagut de lluir per atrapat, amb dificultats l’esfèric. Malgrat el bon inici, han estat els barcelonins els primers en marcar.

Era el minut 10 quan Luismi, amb un xut des del punt de penal, feia pujar el 0 a 1 al marcador. Abans del primer quart d’hora de joc el Sant Andreu ha estat a punt de marcar de nou, amb un xut ras de Toro que s’ha estavellat a la base del pal de la porteria de Perales. Els grana han reaccionat amb una nova ocasió de Brugui, molt actiu, que en el minut 32 ho ha tornat a provat enviant la pilota a les mans del porter. A la mitja part s’ha arribat amb avantatge per a l’equip visitant.

La segona meitat ha estat clarament grana, i és que els de Martín Posse han dominat en totes les facetes del joc. Fruit d’aquesta superioritat ha arribat, en el minut 50, el gol de l’empat. Brugui ha assistit a Avi que, des de dins l’àrea, ha engaltat un bon xut, igualant el matx. Els locals han seguit insistint i buscant un nou gol que els donés la victòria. I aquest ha arribat en el minut 69 obra del capità de La Pobla, Marc Vadillo. El tarragoní ha aprofitat una bona assistència de Brugui per a situar el definitiu 2 a 1 en el marcador. Amb aquest resultat s’ha arribat al final del partit, tancant amb victòria la temporada.

Alineacions

La Pobla: Perales, Pol (Gabri Vidal, 64′), Roger, Ruxi, De Nova, Vadillo, Avi ( Iván Vidal, 70′), Adrián, Rayco (Riki, 46′), Gil i Brugui.

Sant Andreu: Segovia, Robert, David López (Juanan, 67′), Carroza, Noguera, Jorge (Joel, 57′), Toro, Dani Guerrero, Sekou, Luismi i Arjona (Jordi, 57′).

Gols
0-1, Luismi (10′); 1-1 Avi (50′); 2-1 Vadillo (70′).

Targetes
De Nova (8′), Noguera (11′), Noguera (36′).

Partit corresponent a la jornada 38 de la Tercera Divisió Grup V. Estadi Municipal de La Pobla de Mafumet, Tarragona. 200 espectadors.