.

Foto d'equip de la Pobla de Mafumet. Foto: Cedida

Foto d’equip de la Pobla de Mafumet. Foto: Cedida

La Pobla de Mafumet va guanyar ahir el Cerdanyola (4-3), en un partit corresponent a la jornada 16 que va ser aplaçat a causa de la pluja. Els grana van remuntar un 1-3 en contra per endur-se els tres punts que situen a la Pobla novena, amb 9 punts i empatats a la taula amb la UE Figueres.

Els locals han començat el partit molt endollats i en els primers 15 minuts han gaudit de fins a tres ocasions molt clares de gol. La falta d’encert en els metres finals ha impedit als de Posse avançar-se en el marcador. El domini era pobletà i finalment, en el minut 22, ha arribat el primer gol del partit. Gabri, molt actiu per la seva banda, ha engaltat un potent xut des de la frontal de l’àrea i ha superat al porter visitant.

Després del gol, la possessió ha seguit sent pels tarragonins, però un error defensiu ha permès als verd i blancs marcar en el minut 34′. Amb l’empat els barcelonins s’han crescut i han començat a crear el perill que no havien generat en els primers 30 minuts de joc. Amb tot, la Pobla ha tornat a gaudir d’una ocasió molt clara, dels peus de Brugui. El local ha xutat des de fora l’àrea obligant al porter a lluir-se, amb una bona estirada, per evitar el gol. I del que hagués pogut ser el 2-1, hem passat al 1-2. Elhadji, aprofitant un nou error de la defensa grana, ha encarat Perales i ha aconseguit el segon gol visitant. A la mitja part s’ha arribat amb el 1-2 en contra.

La segona meitat ha començat animada, amb una ocasió pels del Vallés quan encara no es portaven 2 minuts de joc. Els visitants, amb avantatge en el marcador, aprofitaven la superioritat física del seu punta per inquietar la porteria de Perales, sobre tot a pilota aturada. Precisament, en el minut 53 i a la sortida d’un córner, Molins ha sumat la seva segona diana donant encara més avantatge als visitants.

Amb el 1-3, els de Martín Posse han reaccionat i han tornat a dominar el partit en totes les facetes del joc. En 61′, Daniel Ojeda ha retallat distàncies amb un bon gol, donant ales als pobletans. Amb el pas dels minuts, els locals arribaven cada vegada amb més perill a l’àrea d’Avilés, que ha vist com, en el minut 76, Gabri el tornava a batre fent pujar el 3-3 a l’electrònic. Els grana han seguit prement l’accelerador i gaudint d’ocasions. Finalment, en el 81′, Brugui ha engaltat un bon xut des de la frontal, directe al fons de la xarxa de la porteria del Cerdanyola. Els locals encara han disposat de dues arribades molt clares abans del final dels 90 minuts però el marcador ja no ha variat.

El proper enfrontament de la Pobla serà davant el Terrassa FC. El diumenge 11 de desembre, a les 12 h, a l’Estadi Municipal de la Pobla de Mafumet.

Alineacions

CF Pobla de Mafumet: Perales, Gabri, Roger, Jesus (Rayco, 46′), Dani Hernandez, Vadillo (Arturo, 56′), Dani Ojeda (Ivan, 85′), Gil, Rodri, Alfons i Brugui.

Cerdanyola FC: Carlos Avilés, Aitor Torres (Alex Torres, 82′), Cazorla, Aitor Perez, Victor Duran, Juli, Collado, Pitu (Daisuke, 82′), Elhadji, Oriol Molins (Rovira, 73′) i Jota.

Gols
1-0, Gabri (22′), 1-1, Molins (34′), 1-2, Elhadji (43′), 1-3, Molins (53′), 2-3, Daniel Ojeda (61′), 3-3, Gabri (76′), 4-3, Brugui (81′).

Targetes
Jesus (26′), Cazorla (29′), Victor Duran (68′), Juli (72′)

Àrbitre
Sr. Gerard Castellet Julià (Col•legi català).

Partit corresponent a la jornada 16 de lliga del Grup V de la Tercera Divisió; que va ser ajornat a causa de la pluja. Estadi Municipal de la Pobla de Mafumet.