.

El partit d’aquest diumenge entre La Pobla i el Sant Andreu era transcendent pels dos equips. Tot i ocupar posicions molt diferents, ambdós volien continuar sumant i pujant: La Pobla per allunyar-se del descens i el Sant Andreu per aspirar al ‘play-off’.

Les circumstàncies a l’staff tècnic dels pobletans, van propiciar que el partit el dirigís Alex Gómez, preparador físic del Club. Tot i això, els granes se sentien motivats per aconseguir la victòria. I si bé en el partit d’anada el Sant Andreu havia guanyat, fins ara mai havia vençut a l’Estadi Municipal de La Pobla. Però quan passaven 10 minuts del xiulet inicial, Noguera anotava el gol que obria el marcador a favor dels andreuencs. La superioritat inicial dels visitants els han atorgat una major possessió i solvència, sobretot a la zona mitjana del camp, en el primer quart. Però a poc a poc les forces s’anaven igualant.

Un cop iniciada la represa, La Pobla ha demostrat “un canvi d’actitud important, augmentant el domini de la pilota”, deia Gómez. Fruit d’aquesta mentalitat naixia la jugada que marcaria un punt d’inflexió en el partit. En una acció de perill de La Pobla, Santino Recine, del Sant Andreu, era expulsat amb vermella directa per una dura càrrega a dins l’àrea sobre Òscar Gómez, que transformaria el penal amb molta seguretat.

Les coses es posaven de cara pel conjunt grana. Quedaven 30 minuts i La Pobla tenia el rival amb un home menys i el marcador igualat. L’equip, amb una millora notable del joc i d’actitud, agafava forces i avantatge per emportar-se els tres punts.

Però definitivament, no era el dia del conjunt pobletà. Quan millor i més sòlid s’estava mostrant una jugada aïllada desfeia l’empat. Gimeno, que havia vestit la samarreta grana durant la temporada 16-17, disparava un potent xut des de la frontal i signava l’1 a 2 pels quatribarrats.

Tanmateix, els jugadors de La Pobla continuaven connectats i buscaven la pressió. I quan semblava que el marcador ja no es mouria més, una falta a l’àrea grana, propiciava un penal en el temps afegit i pocs segons abans del final. Albertito, que també havia passat per la Pobla l’any 2018, no perdonava i signava el tercer del Sant Andreu i la primera victòria d’aquest equip a l’Estadi Municipal pobletà, just sobre el xiulet final.

El resultat per 1-3, deixava un regust amarg a l’Estadi Municipal, conscients que La Pobla necessita millorar i sumar punts, per sortir d’una posició a la classificació que resulta perillosa. I més encara, tenint en compte que el pròxim partit el jugaran com a visitants contra un rival directe de la taula, l’UE Sants.