.

.

TOTS 21

La Pigota, en una actuació. Foto: bestiari.cat

La Pobla de Montornès inicia aquest dissabte, 30 de juliol, la Festa d’Estiu amb una doble trobada novedosa: la primera edició de la Trobada de bèsties d’aigua, que tindrà lloc a les 17:30 hores, i la I Trobada de bèsties de foc, que es farà a les 20:30 hores. Les dues, a l’aparcament de l’Avinguda Catalunya. Més tard arribarà el Sopar popular, a les 21:45 hores també a l’Avinguda Catalunya.

La jornada acabarà a les 23 hores amb el Concert Jove a la Plaça de la Bassa, amb La Traca i DJ Ferry LIP.

L’endemà, 31 de juliol, a les 11 hores, escacs al carrer i a les 18 hores, Xtreme Race: circuit d’inflables. Tot a la Plaça de la Bassa. Saltem llavors al 6 d’agost. A les 20:30 hores, teatre amb Daltabaix. Les germanes Rovira, capítol 1, també a la Plaça de la Bassa. A les 23 hores , concert ball amb l’Orquestra Parfills.

L’endemà, 7 d’agost, a les 8:30 hores, esmorzar popular. A les 18:30 hores, Festa dels avis i àvies i a les 20 hores, havaneres amb Son de l’Havana. Tots, a la Plaça de la Bassa.

El dia 12 se celebrarà la caminada nocturna pel terme de La Pobla. La sortida es farà a l’aparcament de l’estació.

La darrera jornada de festes és el 14 d’agost, quan a les 22 hores tindrà lloc el sopar i concert amb Hit de Road Jack. Serà a l’ermita de la Mare de Deú de Montornès.