.

.

TOTS 21

L’entrada a la Fira rondarà els 1,90 euros. Foto: ACN

 

La fira, amb presència de set bodegues de diverses DO de Tarragona i Lleida, obrirà de 12 a 15 hores i de 17 a 22 hores 

 

La Pobla de Montornès viurà aquest dissabte, 22 d’octubre, la primera edició de la Fira del Vi, amb la presència de set bodegues de diverses denominacions d’origen de les comarques de Tarragona i de Lleida.

La Fira tindrà lloc a la plaça de la Bassa i es desenvoluparà en horari de 12 a 15 hores i de 17 a 22 hores. Mònica Asensio, organitzadora juntament a Xavier Sardà -professionals del sector-, ha destacat a Tots21 que “les bodegues i cellers han respost molt positivament al tempteig que els vam fer i han decidit venir a la Fira del Vi de La Pobla”. L’organització, que compta amb el suport de l’Ajuntament, espera la vinguda de gent del Baix Gaià, dels municipis del voltant, a més dels propis veïns i veïnes de La Pobla. ‘Es tracta d’una primera edició, en la que volem copsar com respon el públic, a modus de prova’, ha afirmat Asensio.

Les bodegues que vindran seran Bodega +9, de Vins Baix Gaià -DO Tarragona-; Celler Coma d’en Bonet -Gandesa, DO Terra Alta-; Costers del Priorat -Bellmunt, DO Priorat-; Cellers Unió -Els Guiamets, DO Montsant-, Forns Raventós -La Granada del Penedès, DO Penedès-; Bodega Costers del Sió -DO Costers del Segre, Agramunt- i Adernats -Nulles, DO Tarragona-. El preu del tiquet rondarà l’1,90 euros.

Durant la Fira actuarà el grup tarragoní El Último Vinilo, especialitzat en versions de pop/rock. Serà a partir de les set de la tarda i fins a les nou del vespre. També hi haurà una parada del forn Virgili, de la mateixa Pobla.

Redacció