.

.

TOTS 21

Imatge de família dels pobles guardonats en la categoria d’entre 1.001-5.000 habitants

Una delegació de la Pobla de Mafumet, encapçalada per l’alcalde Joan Maria Sardà, s’ha desplaçat aquesta tarda fins a Llinars del Vallès, a on ha tingut lloc l’acte de lliurament dels Reconeixements Administració Oberta 2021. Atorgats pel Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC), distingeixen aquells ens municipals i comarcals que destaquen per l’impuls de la transformació digital i el govern obert en la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna.

Els Reconeixements Administració Oberta, que estan ordenats en set categories -sis d’elles per a municipis en funció del nombre d’habitants i una per a consells comarcals-, han distingit en la seva setena edició la tasca desenvolupada per l’Ajuntament de la Pobla de Mafumet, situant-lo en el top 10 dels municipis amb una millor maduresa digital del 2021, en la categoria de de 1.001 a 5.000 habitants.

Aquests guardons són lliurats en base a l’Índex de Maduresa Digital que realitza l’AOC i que es determina a partir de l’anàlisi d’uns indicadors objectius, les dades d’ús dels serveis AOC i de l’anàlisi dels webs dels ens locals. L’Índex de Maduresa Digital és una iniciativa única, tant en l’àmbit estatal com internacional, que permet avaluar amb rigor el grau de maduresa de la transformació digital d’un ens públic.

En aquest sentit l’alcalde pobletà, Joan Maria Sardà, ha destacat que “aquest reconeixement posa en valor l’esforç constant que des de fa temps venim fent a l’Ajuntament, amb l’objectiu d’avançar cap a la transformació digital plena”. Així mateix, també ha constatat que “estem molt enfocats a oferir serveis més àgils i còmodes per als nostres habitants i, alhora, per acompanyar-los i ajudar-los en l’adaptació de la ciutadania a l’entorn de la tramitació electrònica, fent-la tan senzilla i accessible com sigui possible”.

D’aquesta manera, l’alcalde pobletà fa seu el lema d’aquesta setena edició dels Reconeixements Administració Oberta 2021, ‘Fem camí cap a un país digital’ ja que, tal i com ha explicat, “defineix molt bé l’activitat que des de l’Ajuntament de la Pobla venim desenvolupant els últims anys, amb la finalitat de seguir progressant i adaptant-nos als nous temps en benefici dels nostres veïns i veïnes”.

Redacció