.

.

TOTS 21

L’organització ha recollit prop de 150 inscripcions, xifra similar a la de l’any passat (imatge).

Tot és a punt a La Pobla per donar la benvinguda als prop de 150 duatletes que, aquest  proper dissabte, es donaran cita al municipi per disputar la 8a edició del Duatló-cros de la  Pobla. La prova, consolidada ja en el calendari català de la modalitat, tornarà a oferir als seus participants un interessant circuit totalment tancat al trànsit de vehicles, en una prova que presenta atractius addicionals. I és que tots els duatletes que competeixin aquest  proper dissabte a La Pobla rebran com a obsequi una samarreta tècnica, a més de tenir a la seva disposició serveis d’avituallament durant la cursa a peu, dutxa, guarda-roba i avituallament final amb la botifarrada per a tots els participants.

Abans, els competidors hauran hagut de superar un exigent circuit de 5 quilòmetres de cursa a peu, 18 quilòmetres en BTT i 2,5 quilòmetres de cursa a peu per finalitzar el  recorregut. Com en edicions anteriors, l’organització tornarà a ser compartida entre l’Ajuntament pobletà i Running Solutions, que han previst la competició en base a categories individuals i per parelles, que també poden ser mixtes. A més, també hi haurà curses infantils i premis per als millors duatletes de les diverses categories d’edat masculines, femenines, per parelles i competidors locals.

El 8è Duatló-cros de La Pobla de Mafumet arriba a l’octubre, una data poc habitual ja que tradicionalment s’ha disputat a mitjans de setembre. En aquesta ocasió, però, la intensa pluja va obligar a suspendre la cita en la data inicialment prevista, el 15 de setembre, així com buscar una nova data.

Finalment,aquest proper dissabte a la tarda tindrà  lloc una cita molt esperada i que, amb el pas dels anys, s’ha consolidat com una cita fonamental en el calendari català d’aquesta especialitat esportiva. Així ho demostra el fet que l’organització ha recollit prop de 150 inscripcions, xifra similar a la de l’any passat per a una cita que aporta  interès, nivell  competitiu i serveis complementaris per als seus participants.