.

.

TOTS 21

Imatge de la visita que La Pobla va realitzar a les instal·lacions de Repsol el passat cap de setmana. Foto: Cedida

Imatge de la visita que La Pobla va realitzar a les instal·lacions de Repsol el passat cap de setmana. Foto: Cedida

Les instal·lacions de Repsol han rebut, aquest passat cap de setmana, la visita de més d’un centenar de veïns i veïnes de La Pobla de Mafumet. En el marc de la jornada de portes obertes que la companyia ofereix als habitants del municipi veí de La Pobla, fins a 112 habitants pobletans van gaudir d’una interessant ruta que va començar de bon matí, amb una agradable passejada marítima
que els va portar fins a la mono boia i el pantalà de Repsol, ubicat a la Pineda.

A banda de conèixer interessants dades sobre aquest equipament, van poder observar en directe el procés de remolcat i descàrrega d’un gran petrolier. Seguidament i un cop retornada a terra ferma, la delegació pobletana es va desplaçar fins al complex industrial de Repsol, on a través de diferents responsables de la companyia, van poder conèixer amb detall el procés de producció i del dia a dia
de les seves instal·lacions.

Aquesta visita va tenir lloc en dos grups degut a l’èxit de convocatòria i l’elevat interès que la iniciativa va despertar entre els habitants de La Pobla. Així i per tal de garantir la màxima comoditat durant l’estada a les instal·lacions de Repsol, la visita es va dur a terme el 23 i 24 de juliol, amb 56 assistents diaris que van gaudir de l’agradable passeig marítim i la posterior visita al complex industrial de Repsol.

Tot plegat s’emmarca en la política de portes obertes que Repsol du a terme amb el seu entorn, així com a la política de l’Ajuntament de facilitar que els seus habitants coneguin el seu entorn industrial.

En aquest sentit l’alcalde pobletà, Joan Maria Sardà, apunta que “la motivació d’aquesta visita és que els nostres habitants tinguin la màxima informació de primera mà de tot el que succeeix a Repsol, ja que el considerem un veí més del nostre municipi i, per tant, la seva activitat ens afecta i ens interessa”. A més, afegeix que “aquesta és una opinió compartida amb Repsol, d’aquí que es tracti d’una activitat que es programa periòdicament”.