.

El Manlleu ha superat a una Pobla poc eficaç

Després de dues victòries consecutives i de convèncer amb el seu joc el CF Pobla de Mafumet no ha pogut superar a un històric com el Manlleu que ha guanyat per 2 a 0 al filial grana. L’equip de Martín Posse ha tingut onze minuts de “pàjara” que l’han deixat sense opcions per guanyar el partit a Osona.  Del minu 60 al 71 els osonencs han fet els dos gols que han donat la victòria al conjunt groc i vermell.

El primer gol l’ha fet Ricard Seuma, des dels onze metres, al transformar un penal que significava l’1 a 0. Només onze minuts més tard Pol Coll després d’una assistència d’Uroz ha marcat el 2 a 0 favorable a l’equip local.

Aquesta derrota situa a la Pobla a la tercera posició amb 27 punts, per darrera l’Ascó, a dos més que el Terrassa (5è) i a dos del líder Rubí.