.

El resultat final per 4 a 2, suposa la primera derrota de la Pobla de Mafumet que fins ara, havia aconseguit puntuar en totes les cites del 2022. Foto: Alex Gallardo

La Pobla anota dos gols, però es deixa els 3 punts a l’Hospitalet El conjunt pobletà visitava aquest diumenge el camp de l’Hospitalet, un estadi que no trepitjava des de l’any 2018.

Tenint en compte la victòria en el partit d’anada per 2-0, i les bones sensacions mostrades en l’inici d’aquest 2022, hi havia motius per creure en un resultat positiu pels d’Alfonso Baines.

Però el rival i el camp eren difícils i l’Hospitalet es va mostrar intractable. Tres minuts després del xiulet inicial, s’avançava en el marcador. Des d’aquell moment sempre van anar per davant malgrat els esforços del conjunt de la Pobla de Mafumet.

L’equip buscava espais que no va trobar i les oportunitats durant la primera part no van culminar com s’esperaven. Segons Baines, “l’Hospitalet ens ha fet ballar els nostres plans. L’alt percentatge d’encert dels amfitrions durant els primers 45 minuts ha estat decisiu”.

El resultat abans del descans (2-0), complicava les coses als pobletans. Iniciada la represa, l’Hospitalet signava una nova diana que els situava a 3 gols per davant. Tot i això, els granes hi van continuar insistint i quan el partit semblava sentenciat, Jordi Avilés reduïa distàncies (3-1) quan encara quedaven 30 minuts de joc.

De fet, dos gols més havien de pujar al marcador fins al xiulet final. Un de l’Hospitalet (4-1) i l’últim, el gol del pobletà Santi Guzmán que, en la mesura del possible, restituïa l’orgull del conjunt grana i demostrava que la Pobla no havia abaixat els braços en cap moment.

El pròxim partit el jugaran a casa, diumenge 23 de gener, contra l’UE Sant Andreu, a les dotze del migdia.