.

CF Pobla Mafumet 2 – CF Montanyesa 0

Alberto Varo ha estat protagonista del partit en auturar un penal. Foto:Isidre Fabra

La Pobla recupera el lideratge de la Tercera divisió després de derrotar 2 a 0 a la Montanyesa.

Els tarragonins han aprofitat l’ensopegada de l’Ascó al camp del Prat i ara tenen dos punts més que l’equip de la Ribera d’Ebre.

L’equip del “Cholo” Martin Posse s’ha quedat ben aviat amb un jugador menys després de l’expulsió de Joaqui per doble targeta groga a les acaballes de la primera part.

Abans però ja havia aparegut el de quasi sempre, Alberto Varo, per aturar primer una rematada de Pedro Garcia i després al minut 27 un penal llençat per Uri.

Alberto Varo ha permès arribar a la recta final de la primera part amb el 0 a 0 al marcador que ha trencat Álvaro en avançar a la Pobla justa abans del descans. .

Salvador Varo al primer temps i, novament, després de la represa. Era el minut 10 de la segona meitat quan Toni Pérez es quedava sol contra una porteria de la Pobla que no ha patit per l’actuació del seu defensor. La Pobla ha aconseguit mantenir l’avantatge fins que al minut 80 ha pogut rematar la feina amb el segon i definitiu gol de Gabi López.

Abans del partit tos dos equips han fet el passadís d’honor al CF Pobla de Mafumet ‘B’, recentment campió de de lliga del grup 25 de Quarta Catalana.

La Pobla visitarà aquest pròxim divendres el camp de l’Ascó amb el lideratge en joc.