.

.

TOTS 21

Jesús Padullés i Martin Juanola, representants de FCC Medio Ambiente, empresa patrocinadora dels Ranking Games; la regidora d’Esports de la Pobla, Estefania Serrano; l’alcalde de la Pobla, Joan Maria Sardà; i el director dels Ranking Games, Mario Rigau. Foto: Ajuntament

La Pobla de Mafumet segueix apostant clarament pel foment de la pràctica esportiva com a camí cap a un estil de vida saludable. A l’habitual oferta d’instal·lacions i modalitats esportives que poden ser practicades al municipi, i que es veu completada amb l’organització d’iniciatives consolidades com són la Bicicletada popular o el Duatló, ara s’hi afegeix una nova proposta, innovadora i que promou la pràctica de l’esport en equip i en el marc de l’entorn laboral.

Això es tradueix en l’organització dels Ranking Games 2021, un esdeveniment esportiu per a empreses, corporacions i institucions amb vocació guanyadora i competitiva, que promou l’esport com un eix de vertebració interna i un aparador de la pròpia marca. L’acord per a la celebració d’aquest esdeveniment esportiu a la Pobla va ser rubricat ahir, en una trobada entre els promotors de la iniciativa i l’alcalde pobletà, Joan Maria Sardà, i la regidora d’Esports, Estefania Serrano.

Els Ranking Games 2021 tindran lloc a la Pobla de Mafumet, del 15 al 17 d’octubre, i giraran al voltant del Ranking Center. Aquest espai, ubicat al Pavelló municipal, esdevindrà l’epicentre de l’activitat, tota vegada que reunirà els serveis d’informació, acreditació, magatzem per als equips i atenció als mitjans de comunicació. L’objectiu és l’èpica esportiva i la promoció de marca mitjançant equips competitius i compromesos professional i personalment amb l’empresa, corporació o institució a la qual representen en l’esdeveniment.

Els equips inscrits participaran en set modalitats esportives: sogatira, bàsquet 3×3, tenis taula, pàdel, natació, running 10 km i ciclisme BTT. En els Ranking Games participen empreses, corporacions i institucions representades per equips formats per empleats o persones vinculades. Hi haurà tres categories de participació: M4, per a equips masculins formats per entre 4 i 6 homes majors d’edat; W4, per a equips d’entre 4 i 6 dones majors d’edat; i MW, per a equips mixtes amb 2-3 homes i 2-3 dones majors d’edat com a integrants.

Cada categoria conformarà un quadre competitiu propi i independent de les altres dues categories, mentre que qualsevol empresa, corporació o institució podrà presentar més d’un equip en cadascuna de les categories o només presentar-ne en una d’elles.

La inscripció està limitada a un màxim de 24 equips participants, que hauran de competir amb un vestuari esportiu personalitzat de l’entitat que representin. Cal destacar que, més enllà dels premis per mèrits esportius, l’entitat amb un millor disseny d’uniforme rebrà un premi especial de l’organització.

Més informació i inscripcions aquí.

Redacció