La platja de la Pineda llueix un any més la bandera blava

Un moment de la hissada de la bandera a la Pineda

Un moment de la hissada de la bandera a la Pineda

Aquest matí s’ha enlairat a la platja de la Pineda la bandera blava, una marca de qualitat que reconeix la diversitat de serveis i la qualitat d’aquesta platja del municipi de Vila-seca.

L’acte, protagonitzat pels representants dels col·lectius i empreses que tenen cura de la seguretat i dels serveis que s’ofereixen a la platja, ha estat presidit per l’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, i pels regidors Manuela Moya, Josep M. Pujals i Esmeralda Núñez.

Tal i com apareix a la fotografia han participat en la hissada de la bandera blava els policies de platja, la Creu Roja, els representants dels serveis de neteja i jardineria (URBASER), la brigada municipal, el Patronat Municipal de Turisme i una representació dels serveis d’aigua (SOREA), d’enllumenat (SATEM) i d’Esports (IGE).

La bandera blava és un distintiu de qualitat que atorga l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC) per distingir les platges que compleixen amb els requisits de seguretat, gestió ambiental, neteja i serveis marcats per la Unió Europea. La platja de la Pineda gaudeix d’aquesta qualificació ininterrompudament des fa disset anys.

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *