TOTS 21

Imatge d’una de les sortides que feia el Seguici Petit. Foto: Cedida

Tot a punt a la plaça de la Font per acollir, a partir de diumenge, els actes principals i tradicionals d’aquestes festes de Santa tecla. El dia 19 serà la primera cita, amb les dues Tandes de Lluïment excepcionals del Seguici Petit previstes per les 17 i 19.30 h. Dalt de l’escenari actuaran un per un tots els elements de la Santa Tecla Petita: Ball de Diables Infantil, Drac Petit, Bou Petit, Vibrieta, Griu Petit, Ball d’en Serrallonga Petit, Aligueta, Mulasseta, Cucafereta, Lleonet, Negritos Petits, Gegants Moros Petits, Gegants Vells Petits, Nanos Nous Petits, Ball de Bastons Petit de Tarragona, Ball de Pastorets Petit, Ball del Patatuf Petitet, Ball de Cercolets Petit, Ball de Bastons Petit de l’Esbart Santa Tecla, Ball de Gitanetes, Ball de Cossis Petit, Ball dels Set Pecats Capitals Petit, i la Banda Petita de la Unió Musical de Tarragona.

Recordem que l’aforament és limitat i que les invitacions dels dos passis estan exhaurides. Tac 12, el canal Tot Tecla TV així com Tarragona Ràdio ho retransmetran en directe per fer-ho arribar a totes les llars de la ciutat.

Amb motiu de les mesures establertes pel PROCICAT, es recorda al públic que accedeixi amb antel·ació a través dels accessos i els horaris establerts a les invitacions adquirides.

Ciutadania i el Consell d’Infants, als balcons del Palau Municipal

Amb l’objectiu que la festa sigui més participativa, l’Ajuntament de Tarragona posa a disposició del conjunt de la ciutadania un dels balcons del Palau Municipal, recuperant d’aquesta manera la iniciativa engegada al 2019 quan l’equip de govern va apostar per obrir encara més la festa a la ciutadania llegint el Pregó des del balcó de l’Ajuntament i oferint la possibilitat, a través de sorteig, de poder accedir als balcons del Palau Municipal durant les diades castelleres de Sant Magí i Santa Tecla.

Enguany, reprenent aquesta línia i respectant totes les mesures establertes pel PROCICAT, 19 ciutadans i ciutadanes podran optar, per sorteig, a gaudir de les Tandes de Lluïment del Seguici Popular que es duran a terme a la plaça de la Font els dies 22 i 23. Des d’avui mateix fins diumenge dia 20 a les 14 h, les persones empadronades a Tarragona que ho desitgin poden sol·licitar participar en un sorteig d’una invitació individual per a qualsevol de les sessions ofertades, de manera que no hi haurà opció d’escollir la sessió. Les inscripcions es poden realitzar des de la pàgina web de l’Ajuntament, on també es poden consultar les bases completes del procediment. Les persones guanyadores del sorteig, rebran una notificació per correu electrònic.

Per altra banda, també els membres del consell municipal d’infants podran seguir des del balcó de l’ajuntament les tandes de lluiment del seguici petit de diumenge. El Consell Municipal d’Infants és un òrgan de participació infantil, en el qual els nens i nenes de la ciutat poden exercir el seu dret, com a ciutadans que són, a reflexionar, expressar la seva opinió, debatre i prendre decisions. Les seves propostes s’eleven al Consell Plenari, a fi de contribuir a millorar aquells aspectes de la seva ciutat que considerin necessaris. El curs 20/21 el consell ha tingut 52 representats de 25 centres de la ciutat: 36 alumnes de primària, 14 de secundària i 2 de batxillerat.