TARRAGONA 21

 

Detall del plànol de la pista d’estiu. Foto: Ajuntament

Els treballs, que s’han adjudicat a l’empresa Edifisa Enter SA, han començat aquest desembre i tenen un termini d’execució de 3 mesos. Foto: Ajuntament

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp, a través del Pla de Barris de La Florida ha impulsat la conversió de la Pista d’Estiu de Miami Platja en una zona esportiva a l’aire lliure. Les obres tenen un cost de 382.000 euros, el 50% de les quals estan finançades a través d’una subvenció de la Generalitat i l’altra meitat per l’ajuntament. Els treballs, que s’han adjudicat a l’empresa Edifisa Enter SA, han començat aquest desembre i tenen un termini d’execució de 3 mesos.

L’objectiu és dotar el barri d’un equipament on poder gaudir de diversos esports a l’aire lliure. És per  això que es construiran diverses zones tenint en compte les aficions i tendències del moment, així com que totes les edats puguin trobar el seu espai. En concret, s’ha detectat en els darrers anys l’interès creixent i generalitzat de la gent jove per la pràctica d’esports com el monopatí i/o “scooter”, així com també dels streets workout o calistènia. Per aquest motiu i després de reunions amb els joves s’ha projectat la construcció d’un skatepark, un dels elements més demanats i que dóna resposta a les peticions d’aquest grup de població.

Equipaments

El skatepark serà un dels atractius d’aquest nou espai que comptarà amb altres equipaments. Un d’ells serà una pista multiesportiva que permetrà practicar futbol, bàsquet, handbol i voleibol, entre d’altres. A més s’instal·larà una tirolina i àrees destinades a l’esport i el lleure infantil. També es crearan zones de pic-nic, es col·locarà nou mobiliari urbà i es crearan zones enjardinades. Finalment es modificarà i reforçarà la instal·lació de l’enllumenat públic existent.