.

.

TOTS 21

Piscina municipal d’Altafulla. Foto: Ajuntament

El proper divendres 24 de juny s’obriran les portes oficialment de la piscina municipal de cara a la nova temporada d’estiu que s’allargarà fins el 4 de setembre. L’horari d’obertura al públic serà de dilluns a diumenge, d’11 a 15 hores, i de 16 a 20 hores.

La Piscina Municipal s’ubica al carrer Alcalde Pijuan, i compta amb una piscina de 25×8 metres, i una altra de petites dimensions per al gaudi de la canalla. També compta amb vestidors per a homes i dones, servei de bar, i servei de socorrisme.

El preu de l’entrada diària per a les persones amb edats compreses entre els 16 i els 65 anys s’ha fixat en 3 euros, mentre que per als menors o igual de 16 i majors o igual de 65 anys, el preu es redueix en els 2 euros.  Aquesta entrada es podrà adquirir en el mateix recinte. Per a les persones no empadronades el preu s’incrementa en 2 i 3 euros. Els menors de 3 anys tindran l’entrada lliure.

En el quadre següent es fixen els preus dels abonaments i dels bons familiars tal i com es regula en l’ordenança fiscal 21:

La tarifa per a grups d’associacions, entitats, casals, colònies i estades d’estiu el preu serà de 0,50 € (10 o més infants), i per a la concessió d’aquesta tarifa caldrà resolució del regidor d’Esports mitjançant acte administratiu.

Els abonaments s’hauran de tramitar a la recepció de l’Ajuntament d’Altafulla, a la plaça del Pou, 1. L’ordenança fiscal 21 aprovada aquest any no diferencia entre persones empadronades i no empadronades.

Aquestes noves tarifes s’aplicaran un cop surti publicat definitivament al BOPT que es preveu a partir de l’última setmana de juliol. Per tant, fins al moment, s’aplicaran les tarifes vigents que contemplen aquesta diferenciació.

Redacció