.

.

TOTS 21

Andre Corral

La patinadora Andrea Corral, en representació del Club Patí Constantí, ha aconseguit classificar-se pel Campionat d’Espanya després d’haver-se classificat en la cinquena posició en el Campionat de Catalunya Cadet i Juvenil de patinatge artístic, celebrat aquest passat cap de setmana a les instal·lacions del Reus Deportiu.

D’aquesta manera, Andrea Corral es classifica per competir al Campionat d’Espanya, que tindrà lloc a finals de juny a Girona.

La patinadora constantinenca va competir dissabte en disc curt i diumenge en disc llarg, aconseguint finalment la cinquena posició amb 275 punts. Des del Club patí Constantí es mostren molt satisfets amb els resultats obtinguts per la seva patinadora

L’Andrea Corral ha pujat aquest any de categoria, d’infantil a cadet, tot un repte que afronta amb la màxima il·lusió. L’any passat ja va obtenir la classificació peral Campionat d’Espanya on va obtenir una molt bona posició, classificant-se com la quinzena millor patinadora infantil de tot l’estat. Aquest any intentarà milorar aquest resultat.