.

.

TOTS 21

Concentració de la PAH a Tarragona. Foto: Tarragona 21

Concentració de la PAH a Tarragona. Foto: Tarragona 21

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) de Tarragona s’ha concentrat aquesta tarda davant de la seu del PP per reivindicar la llei 24/2015 aprovada pels populars el passat més de juliol. Maria Carme Lleida, coordinadora de la PAH Tarragona, recorda que aquesta llei “està a favor de la ciutadania” i que defensa el dret a l’habitatge digne.

La concentració ha acollit un centenar de persones que amb pancartes de ‘Sí, se puede’ i ‘Stop Deshaucios’. Els concentrats han tallat el carrer Prat de la Riba -des de la Plaça Ponent fins a l’autoescola Sabat-. Els manifestants han emprat xiulets i cassoles per reivindicar els principis de la plataforma -el dret a l’habitatge i el lloguer social- així com rebutjar els desnonaments.

El passat 9 d’abril es va fer la trobada de les PAHS catalanes al barri de Sant Pere i Sant Pau. Era la primera vegada que la ciutat de Tarragona acollia una trobada de totes les plataformes. Un dels temes que es van tractar va ser el d’ emprendre accions coordinades per reivindicar el contingut de la llei 24/2015. Una de les accions coordinades que es van acordar va ser la concentració de totes les PAHS catalanes davant de les seus del PP avui des de les 18.30 fins les 19h.