TOTS 21

Cada tapa, més beguda en maridatge tindrà un preu de 3 euros (IVA inclòs).

La novena edició anual del Tarragona dTapes ja és aquí. La ruta gastronòmica està organitzada per l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona, AEHT, patrocinada per Moritz i amb la col·laboració de la Cambra de Tarragona.

El tret de sortida al que és, per mèrits propis, el primer concurs i ruta de tapes de Catalunya, es donarà el proper 14 de juny. I Tarragona tornarà a viure la festa gastronòmica per excel·lència en format tapa fins a l’1 de juliol. Un total de 18 dies en què els tarragonins i visitants podran gaudir de les millors creacions sorgides dels fogons dels restauradors més emblemàtics de la ciutat, de la Part Alta, Centre i Serrallo-Marina Port Tarraco.

Cadascun dels 37 establiments que hi participen aquest any han posat la màxima cura per preparar unes creacions úniques que satisfaran els paladars més exigents. Tota una explosió de textures i sabors, magistralment combinades, cuinades i presentades que no deixaran a ningú indiferent.

Cada tapa, més beguda en maridatge tindrà un preu de 3 euros (IVA inclòs).

Per realitzar aquest recorregut gustatiu fes servir el Tapòdrom, si bé també pots fer-ho a través de l’APP oficial del IX Tarragona dTapes o pots seguir-nos, també, a Facebook i Instagram.

En aquesta edició es recupera la figura del Tapejador d’Or, així que tastar totes i cadascuna de les tapes té premi. Per aconseguir-lo cal presentar el Tapòdrom degudament segellat a la seu de l’Associació d’Empresaris d’Hoteleria de Tarragona (Rambla Nova, 114, 2n) en horari de 9 a 14 hores de dilluns a divendres.

Per escollir els establiments guanyadors caldrà haver degustat un mínim de 18 tapes i tenir el full de votació degudament segellat pels respectius establiments. Aquestes persones decidiran amb el seu vot quin local guanyarà:

  • La Forquilla d’Or al guanyador absolut del IX Tarragona dTapes.
  • La Forquilla de Plata, pel millor establiment de la Part Alta.
  • La Forquilla de Plata, pel millor establiment del Centre.
  • La Forquilla de Plata, pel millor establiment del Serrallo-Marina Port Tarraco.
  • Premi a la Millor Tapa que hagi maridat amb Moritz.

Aquest full de votació es presentarà al Patronat de Turisme de la Rambla Nova i es dipositarà en una urna del IX Tarragona dTapes. Per tal de que sigui vàlid, no us heu d’oblidar de posar correctament totes les vostres dades personals. Totes aquestes fulles de votació entraran en el sorteig d’un meravellós premi. En acabar la promoció es lliuraran els cinc premis als restauradors que resultin vencedors.

A més, aprofitant que aquesta edició del Tarragona dTapes coincideix amb els Jocs Mediterranis, des de l’organització es vol apostar pels esportistes tarragonins, reconèixer la seva labor esportiva i fer-los un petit homenatge.