.

.

TOTS 21

‘La Música del Diable’, el cicle de concerts al peu de l’aqüeducte de les Ferreres, torna aquest estiu durant les festes de Sant Magí i Santa Tecla amb un total de tres actuacions. Es tracta de la tercera edició d’un cicle organitzat per l’empresa Limonium SL i l’Associació de Músics de Tarragona, amb el suport de l’ajuntament de Tarragona. Ofereix l’oportunitat d’escoltar músics de les comarques tarragonines en un entorn ben especial, on es conjuguen natura i patrimoni, i també en un moment del dia especial, el capvespre, quan la llum va caient sobre el Pont del Diable. Aquest any comptem amb tres propostes artístiques que han publicat disc recentment.

Els concerts són gratuïts i enguany no caldrà inscriure-s’hi prèviament. El cicle el composen els concerts següents:

– 20 d’agost, 19:30. LYNNE MARTIN (pop, americana). Arrenquem amb aquesta cantautora altafullenca de llarga trajectòria. Va ser la veu principal de la banda Poet In Process. Ara ens presenta el seu tercer disc en solitari: “Come rain or come shine”, publicat aquest mateix 2022. Folk, blues, soul i rock…en una proposta de regust americà.

– 21 d’agost, 19:30. ANNA D’IVORI (cançó d’autor). La cantant tarragonina Anna d’Ivori (veu, piano) arriba al Cicle “La Música del Diable” per presentar el seu treball discogràfic “Ales de paper”, en format duet acompanyada d’Adrià Mort (percussió). Un repertori que ens parla d’històries viscudes i no viscudes, passades i imaginades, de personatges reals i d’altres que ho podrien haver estat.

– 25 de setembre. 19:00. 2UT (rock). L’entorn de l’aqüeducte s’estrena com a escenari per un concert de rock contundent. 2UT són un power trio tarragoní que al llarg dels darrers mesos han anat llençant en format single les cançons que formen el seu primer llarga durada. Atents, perquè a més sempre ofereixen covers que poden anar de Pink Floyd a Clutch.

Redacció