.

.

TOTS 21

Una imatge de l'activitat. Foto: Cedida

Una imatge de l’activitat. Foto: Cedida

Aquest dimecres 24 de maig s’ha fet la Mostra conjunta de Tubs Musicals amb la participació dels alumnes del Cicle Inicial de les Escoles Centcelles i Mossèn Ramon Bergadà. L’activitat, que s’ha fet a la Plaça de les Escoles Velles, ha estat coordinada per l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens”.

Un any més, s’ha dut a terme la mostra conjunta del treball que s’ha realitzat durant el curs 2022-2023 d’aquest projecte que pretén promoure la cultura musical entre els nens i nenes de Constantí en edat d’escolarització obligatòria. El projecte dels “Tubs Musicals”, tenint la música en grup com a eix vertebrador, pretén reforçar en els alumnes la constància, la col·laboració, l’esforç i el respecte, mitjançant el treball en equip.

Aquest curs han participat del projecte prop de 140 alumnes del Cicle Inicial de les dues escoles de primària de Constantí. El professorat de música d’aquestes escoles juntament amb professorat de l’Escola de Música, han desenvolupat el projecte durant les hores de música del Cicle Inicial de Primària de les dues escoles.