.

.

TOTS 21

La tripulació de ‘La Marta’ celebrava els dos premis aconseguits, el primer de la Competició i el de peça més gran capturada. Foto: CNCB

Un total de set embarcacions van participar a la primera cita del Concurs de Pesca Curricà Coster9è Interclubs Costa Daurada celebrat a Cambrils el passat dissabte 25 de setembre. Totes elles sortien a primera hora del matí des del Club Nàutic Cambrils disposades a gaudir d’un bon matí de pesca i de la companyia dels participants. Tot i l’esforç de les set tripulacions participants, només l’embarcació ‘La Marta’, del Club Nàutic Cambrils, d’Anton Callau aconseguia captures vàlides per a la competició. ‘La Marta’ arribava a port abans de les dues del migdia amb quatre peces amb un pes total de 6,8 quilos. La peça més gran va ser de 2,350 quilos.

Després del pesatge, els participants van passar a celebrar el tradicional dinar de germanor, que va incloure sorteig de regals i l’entrega de premis, en la qual també hi va prendre part Ramon Vallverdú, president del Club Nàutic Cambrils. La tripulació de ‘La Marta’ celebrava els dos premis aconseguits, el primer de la Competició i el de peça més gran capturada.

El Concurs de Pesca Curricà Coster- 9è Interclubs Costa Daurada es celebra en tres mànegues entre els Clubs Nàutics de Cambrils, Salou i Tarragona en tres caps de setmana diferents. La primera cita tenia lloc el passat dissabte a Cambrils, el 9 d’octubre serà el torn del Real Club Nàutic de Tarragona i la Interclubs finalitzarà el 30 d’octubre a Salou. Al final de la lliga, s’atorgarà un únic premi de Campió Absolut, a la embarcació participant que hagi obtingut el major nombre de punts durant les tres mànegues.

Redacció