TARRAGONA 21

Snipes instal·larà la seva nova botiga a la Planta Primera de La Fira Centre Comercial

Snipes instal·larà la seva nova botiga a la Planta Primera de La Fira Centre Comercial

La Fira Centre Comercial es prepara per acollir, en pocs dies, l’obertura d’un nou establiment. Snipes, la marca de moda i calçat esportiu per home, dona i nens nascuda fa dues dècades a Alemanya aposta ara per La Fira Centre Comercial per fer arribar al seus clients tots els seus productes i novetats.

Snipes instal·larà la seva nova botiga a la Planta Primera de La Fira Centre Comercial i posarà a l’abast del públic la roba urbana més moderna, accessoris com ara bosses de viatge o gorres snapback; i tot un gran assortiment de sabatilles esportives, calçat running retro, botes o sabatilles de basquet.

Actualment Snipes té més 170 botigues arreu d’Europa, a països com Alemanya, Àustria, Itàlia, Suïssa o Espanya. L’empresa es va fundar l’any 1998 a Essen (Alemanya) i disposa també de la seva web www.snipes.es on es poden comprar el seus productes. La seva arribada a La Fira Centre Comercial se suma a les dues obertures recents de dos nous comerços, Kiwoko i Tezenis, i a les properes inauguracions d’altres establiments que, com Snipes, han fet l’aposta d’arribar també a La Fira, Centre Comercial gestionat per Merlin Properties.