.

Raül Marín en un llançament directe desaprofitat.

El Reus Deportiu Virginias ha perdut aquest migdia a la pista del CE Lleida Llista blava per 6-3 en un partit en el qual ha penalitzat, i molt, la manca de punteria a pilota aturada. Els roig-negres han desaprofitat un penal, xiulat al primer minut i que Compagno no ha transformat, i 4 faltes directes, la primera de les quals ha arribat al minut 6. Raül Marín, que ha acabat marcant dos gols, tampoc ha pogut transformar. Les dues accions havien estat comeses sobre David Gelmà.

Els locals s’han avançat al minut 13 gràcies a una canonada de Bruno Di Benedetto des del vèrtex dret de l’àrea. El segon gol ha arribat al minut 16, obra de Jordi Badia, i el tercer al minut 23 amb un arrossegament des de fora de l’àrea de Sergi Folguera. Només un minut més tard el llançament directe per la desena falta dels de Ponent era desaprofita per Marc Julià.

L’afició reusenca s’ha fet sentir a la pista lleidatana. Foto: Twitter Reus Deportiu

A la represa, un contracop local acabava amb gol de Cañellas (minut 26). I justament quan tot semblava dat i beneit, els reusencs han reaccionat. Pablo del Río estrenava el marcador al minut 32 i Marín, només segons després de fallar un llançament directe, aprofitava una situació de superioritat per engaltar el 4-2.

L’encontre ha entrat en moments de tensió, que els àrbitres han resolt amb una amanida de targetes a tort i a dret. La balança s’ha acabat decantat per als locals al minut 48, amb una acció d’Uri Vives que ha posat el 5-2 a l’electrònic. Marín donaria esperances amb el 5-3 (minut 49), però el setge final amb superioritat no ha servit res més que per a veure com Benedetto, en una gran acció tècnica, provocava penal quan faltaven deu segons per al final que era transformat per Andreu Tomàs.

Després de deu jornades, els lleidatans són tercers amb 21 punts. El Reus (que només ha guanyat un partit fora de casa), amb 14, seguirà sisè.