.

.

TOTS 21

L’espectacle de màgia El Pis es presenta al Morell

Aquest dissabte 6 d’octubre, a les 18 hores i al Teatre Auditori del Morell, la Companyia Mag Maiky desembarcarà amb la seva màgia en el
marc del Deprop, el cicle de teatre en petit format del municipi.

Els joves, força coneguts a la població, oferiran un espectacle de teatre i màgia titulat El Pis. 90 minuts en el transcurs dels quals explicaran les coses tenebroses i paranormals que succeeixen en aquest màgic pis.

Un moment de’Ales d’Ivori

Un centenar de persones van veure Ales d’Ivori

Unes cent persones no es van voler perdre, aquest passat dissabte 29 de setembre al Teatre Auditori, el primer espectacle del Deprop. Ales d’Ivori, amb un text de Martí Guarch i a càrrec de Premium Actors d’Alcover, va fer les delícies del públic.

Es tracta d’un espectacle dramàtic amb dosis de música en directe, realitzada per una formació de 5 músics. Pel que fa a la trama, se situa a Arnes, a la Terra Alta, durant la Guerra Civil, amb el drama entre la Marta i la Rosa com a eix central. La Marta és una jove burgesa molt intel·ligent que descobreix aspectes sobre la sexualitat que la societat tendeix a amagar. La Rosa és una noia molt lligada a la seva mare que, a poc a poc, va descobrint el món tot deixant-se endur pels seus sentiments i passions. Sens dubte, són conscients que la societat on viuen no acceptarà de cap manera la seva relació, però decideixen lluitar per poder viure en llibertat.

Podeu consultar tota la programació del Deprop en aquest enllaç.