TOTS 21

L’Ibersol CBT-Brisasol CB Salou correspon a la jornada de la Lliga Catalana EBA  i es jugarà al Pavelló del Serrallo el dissabte 11 a les 19h. Foto: CBT

Un Ibersol CBT molt renovat afronta aquest cap de setmana la Lliga Catalana davant un Brisasol CB Salou amb un bloc de jugadors més definit i unes incorporacions de gran nivell. Els de Berni Álvarez són conscients que aquest partit és un pas més dins de la pretemporada i per asentar les bases del nou projecte.

“El nostre objectiu és seguir millorant, seguir contruint. L’equip està treballant molt bé aquesta pretemporada. Tenim ganes de competir”, comenta l’entrenador tarragoní.

Pel que fa al rival, el Brisasol CB Salou “És un equip complet que ha millorat molt en les darreres temporades. Són bons físicament i segurament tinguin un dels millors jocs interiors de la categoria. Nosaltres haurem de controlar sobretot el rebot i les situacions defensives interiors amb jugadors com Ngomo, CJ o Alaminos, o les situacions exteriors amb Baiget”, explica sobre el CB Salou.

L’Ibersol CBT-Brisasol CB Salou correspon a la jornada de la Lliga Catalana EBA  i es jugarà al Pavelló del Serrallo el dissabte 11 a les 19h. El recinte té capacitat per a 1.400 persones amb les graderies suplementàries, si bé per aquest encontre no es desplegaran. L’aforament finalment permès per les prescipcions del PROCICAT serà de 400 persones, que podran recollir les invitacions gratuïtes reservant-les en el link habilitat des del CBT.

Redacció