.

Mireia és encara atleta de categoria juvenil, i s’enfrontava a atletes majoritàriament séniors.

L’atleta del Club Atletisme Tarragona Mireia López Urbano va finalitzar en una excel·lent catorzena posició final de la prova dels 100 metres tanques del 97è Campionat d’Espanya absolut a l’aire lliure disputat aquest cap de setmana a l’Estadi Joan Serrrahima de Barcelona.

L’atleta tarragonina va prendre la sortida en les semifinals en la seva primera participació en un campionat d’Espanya absolut en la prova dels 100 metres tanques diumenge per la tarda, en una jornada marcada per una forta tormenta elèctrica que es produiria minuts després de competir la Mireia.

En la classificació final, Mireia va assolir la catorzena millor marca d’entre totes les participants, amb el gran mèrit afegit que Mireia és encara atleta de categoria juvenil, i s’enfrontava a atletes majoritàriament séniors, en una prova en la què les tanques estan situades a una major alçada que les de categoria juvenil. En qualsevol cas, un excel.lent colofó a una gran temporada, en la què Mireia s’ha proclamat campiona de Catalunya tant en els 100 metres tanques a l’aire lliure com en els 60 metres tanques en pista coberta, ha estat quarta en els Campionats d’Espanya a l’aire lliure i en pista coberta, ha debutat amb la Selecció espanyola i ha assolit altres cinc medalles en Campionats de Catalunya en altres proves.

l’atleta de 16 anys de l’escola del Nàstic Laura Centella Madorran (dorsal 673).

Alhora, l’atleta de 16 anys de l’escola del Nàstic Laura Centella Madorran (dorsal 673), ha participat amb l’Agrupació Atlètica Catalunya per primer cop  primera en uns campionats d’Espanya absoluts. La juvenil de primer any va ser el tercer  relleu del 4×400 metres, assolint la marca de 3.47.89  i guanyant la medalla de plata.

A destacar també la participació en el campionat del tarragoní i antic atleta del CA Tarragona Marc José (Fent Camí Mislata), en la prova dels 110 metres tanques, en la què fou cinquè de la seva sèrie, amb un temps de 14 segons i 99 centèsimes, que no li van permetre el pas a semifinals.