.

.

TOTS 21

L’assemblea extraordinària s’ha celebrat a Fira de Reus. Foto: Cedida

Els socis i sòcies del Club Nàutic Cambrils han votat a favor de la continuïtat de l’actual projecte de gestió de l’entitat, desestimant el vot de censura presentat contra la totalitat de l’actual Junta Directiva per part d’un grup de socis i sòcies del Club.

En l’Assemblea General Extraordinària celebrada aquest dissabte a Fira de Reus, els socis han tingut l’oportunitat d’escoltar els arguments i projecte de l’equip de gestió, així com dels promotors del vot de censura, proposta que no ha obtingut prou suports per avançar.

La Junta Directiva actual ‘seguirà treballant amb entusiasme renovat pel CNCB i els seus socis’, afirma en un comunicat. En aquest sentit, la Junta ‘manté la seva posició de diàleg i mà estesa’ per treballar de manera conjunta amb tota la massa social del Club per avançar en els projectes en curs i enfortir l’entitat. L’Assemblea General Extraordinària del CNCB, que s’ha celebrat a Fira Reus, per tal de poder complir amb les mesures sanitàries necessàries per garantir la seguretat de tots els assistents, ha tingut una baixa participació per part dels socis.

Aquesta ha estat la primera Assemblea presencial que el Club celebra des de l’esclat de la pandèmia, la situació fins ara havia obligat a celebrar-les de manera telemàtica en dues ocasions.