TOTS 21

Tylinn Carter va tancar el seu fitxatge amb el CB Valls el passat mes de juliol. Foto: CB Valls

Aquest dijous a la tarda ha arribat a Valls la jugadora californiana Tylinn Carter. La jugadora, que va tancar el seu fitxatge amb el CB Valls el passat mes de juliol, no s’ha pogut incorporar fins avui al seu nou equip a causa dels problemes amb els tràmits administratius als Estats Units. Carter, que arriba a la capital de l’Alt Camp en un bon estat de forma, s’incorpora al CB Valls Lear de Copa Catalunya amb moltes ganes de començar a participar en els entrenaments al costat de les seves noves companyes. De fet, en cas que el transfer, últim tràmit pendent, arribi a temps, Carter podria fins i tot disputar els seus primers minuts aquest diumenge a la pista del CB Roser de Barcelona.

Tylinn Carter és una pivot que fa 185 cm d’alçada, nascuda el 1995 i que prové de l’Algonoderas de Mèxic. El 2019 la nova jugadora del CB Valls va jugar a l’Spurs de Bolívia i el 2020 al Guifoes Sport Clube de Portugal. Els seus equips anteriors van ser el San Diego High School, el Delawere State University, el California State University i el Pepperdine University, Tots de la lliga NCAA.

Carter arriba a Valls amb una molt bona carta de presentació. En el seu últim equip ha jugat 30 minuts de mitjana per partit amb una anotació superior als 14 punts i el 50% d’encert en el tir. El més destacable de la jugadora californiana és el seu joc interior a sota del taulell i la seva efectivitat en defensa.

Redacció