TOTS 21

Fotografia del cadet femení de Catalunya FOTO:FCBQ

La tarragonina Ingrid Roig canviarà durant aquest nadal la samarreta blava del CBT per la de la selecció catalana. Roig deixarà de banda la bona temporada que està fent sota les ordres de David Garcia amb el Cadet femení A del Club Bàsquet Tarragona, amb qui ha quedat cinquens de la preferent catalana, per intentar guanyar el campionat d’Espanya amb l’equip que dirigeix Isaac Pujol.

Ingrid Roig al pavelló del Serrallo. Foto:CBT

Ingrid Roig, aler de 15 anys, disputarà amb la selecció catalana cadet l’estatal que es jugarà a Valladolid del 3 al 6 de gener.

La jugadora blava, que ja va formar part de la Selecció Catalana Mini, serà l’única representant de la província en els combinats catalans.

L’aragonesa Sara Gonzàlez, que viu a Tarragona, serà l’ajudant d’Isaac Pujol a la selecció catalana femenina cadet al costat també de Toni Mayol.

El combinat cadet català està realitzant diferents sessions preparatòries de cara a aquests Campionats.

Catalunya ha participat 23 vegades en aquests Campionats d’Espanya i l’encapçala amb 41 medalles en total: 21 d’or, 13 d’argent i 7 de bronze. La Selecció Catalana Cadet Femenina suma 21 medalles: 14 d’or, 4 d’argent i 3 de bronze.

D’altra banda els també jugadors del CBT , Oriol Galofré i Pablo Fontanet, no han pogut superar el darrer tall, realitzat aquest diumenge. Els dos tarragonins són ara reserves i podrien ser convocats per la Federació en cas de lesió o baixa d’algun dels jugadors del combinat català.