.

.

TOTS 21

La segona edició s’estrenarà el proper divendres 23, a partir de les deu de la nit, a l’antic port del Roc de Sant Gaietà. Totes les sessions són gratuïtes. Foto: Ajuntament

Per segon any consecutiu, les regidories de Cultura i de Turisme, amb el suport del FIC-CAT, han impulsat l’Espai FIC-CAT, on els espectadors podran gaudir del millor cinema català en un entorn privilegiat al costat del mar com n’és el Roc de Sant Gaietà. Totes les projeccions van formar part de la 13a edició del Festival Internacional de Cinema en Català, celebrada del 5 al 13 de juny a Roda de Berà.

La primera cita del cicle cinematogràfic serà el proper divendres, 23 de juliol, a partir de les deu de la nit, amb el llargmetratge ‘La innocència’, òpera prima de Lucía Alemany. La producció va obtenir tres premis en la passada edició: el premi al millor Llargmetratge, el de la Crítica i al millor Muntatge, però no va ser projectada durant els dies de Festival.

La presentació serà a càrrec de la productora de la cinta, Belén Sánchez, i dels nous codirectors del Festival, Cris Gambín i Toni Pinel, després que Antonio Barrero fes públic la passada setmana que deixava d’estar al capdavant del FIC-CAT després de 13 edicions.

La següent sessió tindrà lloc el 30 de juliol, quan es podrà visionar la pel·lícula ‘La dona il·legal’, dirigida per Ramon Térmens i guanyadora del Premi del Públic.

El 6 d’agost els assistents podran gaudir amb ‘La vampira de Barcelona’, dirigida per Lluís Danés. El film va formar part de l’espai Pantalla Sitges.

Per a l’últim dia de projecció, el 13 d’agost, s’ha programat una sessió conjunta de quatre curtmetratges de ficció que formaven part de la Selecció Oficial: ‘Els que callen’, d’Albert Folk; ‘No deixis que m’enfonsi’, de DaVid Conill; ‘Ca nostra’, de Laia Foguet, treball que va obtenir una menció del Jurat de la Crítica; i ‘Confeti’, dirigida per Mila Luengo i Sergi Miralles.

Redacció