TOTS 21

La regidora d’Igualtat, Araceli Molina, amb el president del Nàstic, Josep Maria Andreu. Foto: Cedida

Fins a 560 participants s’han inscrit a la 1a Cursa de la Dona, que organitza l’Ajuntament dels Pallaresos per a recaptar fons per la Lluita contra el càncer de mama. De la mà de la Regidoria d’Igualtat, ja es porten més de 3.000 euros recaptats i hi ha 70 donants de material per als participants que concursin a un sorteig. Entre els donants hi ha el diari digital Tots21 i el Gimnàstic de Tarragona, que ofereix una samarreta.

La regidora d’Igualtat de l’Ajuntament, Araceli Molina, ha destacat a Tots21 ‘el gran èxit d’inscripcions i el gran interès que ha provocat la cursa’, que suma exactament 560 inscrits per una població que no arriba als 5.000 habitants. Suma així Els Pallaresos un nou èxit ja que el cap de setmana passat, entre 3.000 i 4.000 persones van assistir a les I Jornades Modernistes del Camp de Tarragona, superant totes les expectatives.

La cursa es durà a terme aquest diumenge, dia 14 de novembre, a partir de les 10 del matí, amb sortida i arribada a la sala polivalent. Es pot escollir entre realitzar la cursa de 4 km o la de 7km, ‘sigui caminant, corrent, en patinet (prohibit elèctric o a motor) o en cadira de rodes… Hi pot participar tothom, des del més petit, fins al més gran’, destaca la regidora. Hi haurà voluntaris en tot el recorregut i un punt d’avituallament.

El donatiu és de 5€, però es pot col·laborar amb l’import que es vulgui. D’aquí s’han obtingut 3.000 euros. Tots els beneficis de la cursa aniran destinats a la Lluita contra el càncer de mama. Totes les inscripcions rebran una samarreta de regal i es participarà en el sorteig de 70 regals, que van des dels futbolístics, a dinars a restaurants, serveis de perruqueria, etc. La regidora ha destacat especialment la implicació de la ciutadania, de les empreses i dels autònoms del municipi en l’èxit de la cursa.

J. Garcia