.

Àlex López s'ha erigit amb el salvador en aquest inici de temporada. Foto: LFP

Àlex López s’ha erigit amb el salvador en aquest inici de temporada.

El Nàstic salva un empat in extremis davant del Lugo (2-2), després d’una gran segona meitat, quan perdia per 0-2. Uche, que s’ha estrenat com a golejador grana, i Àlex López al 90, han remuntat el partit tal i com va passar la temporada anterior.

Les comparacions amb la passada campanya seran inevitables i més si es comencen a repetir els passos. Els granes van salvar un punt en els darrers minuts en empatar a dos davant l’Albacete, i també entrenat per Luís César, i avui s’ha tornat a repetir l’escena d’alegria amb el gol d’Àlex López al 90. Abans, el Nàstic ha tingut moments de tot. Deixant dubtes en la primera i una reacció fulgurant en la segona, on Uche ha marcat el seu primer gol com a grana.

El Nàstic presentava un onze amb 4 cares noves respecte la passada temporada, amb Saja sota pals, Zahibo com a mig centre defensiu i les bandes per a José Carlos i Rharsalla. Als granes els hi ha costat entrar al partit, però al minut 11 Gerard ja ha deixat una jugada marca de la casa que ha marxat alta. El següent en provar-ho ha estat José Carlos amb una rematada creuada.

La primera galleda d’aigua freda arribava al minut 20, quan el jove Pedraza robava una pilota al mig del camp i ell sol es fabricava el 0-1. Als de Vicente Moreno els hi costava trenar jugades i, sobretot, crear perill per intentar capgirar la situació. L’encontre s’ha posat molt complicat al 37 de la primera, quan Molina ha comès un clar penal agafant a Joselu. El propi davanter s’ha encarregat de transformar la pena màxima.

Abans del descans, Moreno ha mogut la banqueta amb un canvi ofensiu donant entrada a Lobato per Zahibo. I només arrencar es posava tota la carn a la graella amb Jean Luc i el debut d’Uche com a nou jugador del Nàstic. I poc trigaria en estrenar-se com a golejador al transformar un penal provocat per Àlex López. Corria el minut 65 i la il•lusió tornava al Nou Estadi.

El Nàstic arribava amb més fluïdesa, però deixant molts espais al darrera, que a punt han estat de costar el que hagués estat la sentència. Els minuts s’anaven consumint i els tarraconins, tot i generar ocasions no era capaç de marcar. Al 85, però, Àlex López avisava del que estava per venir en no aprofitar un regal magistral de Madinda. Però tot just quan es complia el descompte, una genial jugada de Gerard Valentín l’aprofitava el mateix López per salvar el primer punt de la temporada.

Fitxa tècnica:
Nàstic: Saja, Valentín, Molina, Suzuki, Mossa, Zahibo (Lobato 37′), Madinda, Tejera, José Carlos (Assoubre 50′), Rharsalla (Uche 56′) i Àlex López.
Lugo: José Juan, Calavera, C.Hernández, Miquel, Manu, I. Martínez (Leuco 81′), Carlos Pita, Seoane, Pedraza (Iriome 65′), Campillo (Dealbert 87′) i Joselu
Gols: 0-1, Pedraza (20′); 0-2, Joselu (p) (37′); 1-2, Uche(p) (65′); 2-2, Àlex López (90′)
Àrbitre: Cuadra Fernández. Ha amonestat al local Molina (20′) i al visitant Miquel (65′).
Incidències: Partit corresponent a la 1a jornada de la Liga123 amb la presència de 4.846 espectadors al Nou Estadi de Tarragona