.

.

TOTS 21

El projecte, proposat per un veí de la Vall de l’Arrabassada, és un dels 18 guanyadors dels pressupostos participatius 2021. Foto: Ajuntament

Aquest dimarts s’han iniciat les obres per fer arribar un sistema de reg al garrofer del parc de les Lletres Catalanes, a la Vall de l’Arrabassada. Es tracta del quart projecte dels pressupostos participatius, del total dels 18 seleccionats, que veu la llum, després dels passos de vianants a la zona de Violant d’Hongria (Sant Pere i Sant Pau), i la zona de jocs i l’equip de megafonia inaugurats el passat divendres a la plaça del Mercat de Torreforta.

El projecte “Salvem el garrofer del Parc de l’Arrabassada” va ser presentat per un veí del barri i consisteix a fer arribar el reg a l’arbre a través d’una canonada que ha de passar per sota d’un enrajolat nou. El sistema de reg és automàtic per degoteig i arriba des d’un centre de control existent. L’actuació té un pressupost total 4.005,54 €.

Segons ha confirmat la consellera de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Tarragona, Paula Varas, “juntament amb els projectes que estan ja executats o en obres, ja estan licitats els treballs a la plaça dels Carros i a Torres Jordi i en fase de licitació la restauració ecològica i millora de la ribera del riu Francolí i la instal·lació d’un parc infantil ecològic a l’Anella Mediterrània”. “Continuem fent realitat les propostes d’un procés participatiu que ha materialitzat una manera de fer en què la veu de la ciutadania coparticipa de forma efectiva en les polítiques municipals” ha destacat Varas des del parc de les Lletres Catalanes, que ha visitat avui amb motiu de l’inici de les obres.

Redacció