.

.

TOTS 21

Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Guàrdia Urbana.

Imatge d’arxiu d’un vehicle de la Guàrdia Urbana.

La Guàrdia Urbana ha detingut dos joves, un d’edat desconeguda i l’altre de 20 anys, com a presumptes autors del delicte de robatori amb violència.

Ahir dimarts, a les 22.30 h, un ciutadà va sol·licitar presència policial al carrer Rebolledo de la Part Baixa de la ciutat perquè havia trobat les persones que, dilluns a la nit, al mateix carrer, li havien robat el telèfon mòbil.

Quan els agents van arribar al lloc dels fets es van trobar tres joves asseguts a les escales del carrer. La descripció facilitada coincidia plenament, en dos dels casos, amb la dels indivividus asseguts, motiu pel qual van ser detinguts.

Detingut per maltractaments en l’àmbit de la llar

La Guàrdia Urbana ha detingut un home de 48 anys com a presumpte autor del delicte de maltractaments en l’àmbit de la llar.

Ahir al matí, poc abans de les 10 h, una patrulla es va desplaçar a la zona de Llevant de la ciutat alertada per una dona que manifestava que estava sent agredida per la seva parella.

Segons el testimoni de la víctima, a primera hora del matí l’home es va mostrar molt agressiu, fins al punt que la va agafar pel coll. Un dels fills de la parella, major d’edat, present en aquell moment al domicili, va corroborar la versió de la seva mare.

L’home, que va ser detingut, va reconèixer els fets i va recordar que periòdicament havia d’anar al psiquiatra a causa d’un trastorn.