TOTS 21

Imatge d’un vehicle de la Guàrdia Municipal de La Canonja. Foto: Ajuntament

Els agents de la Guàrdia Municipal de la Canonja mentre realitzaven tasques de vigilància del trànsit la passada nit al voltant de les 23:30 h, van observar circular una furgoneta sospitosa que davant la presència dels agents va evitar el punt estàtic cometent una infracció de trànsit.
La patrulla va fer seguiment i li va donar ordres clares d’aturada al conductor del vehicle però aquest va fer cas omís accelerant bruscament i començant una fugida per diversos carrers de la localitat.

Després d’uns minuts, el vehicle fugit va accedir a un carrer a prop d’una zona agrícola i el conductor va frenar bruscament, colpejant amb el vehicle policial.

L’acompanyant del vehicle va poder fugir corrent pel camp i els agents municipals, encara que el conductor es va resistir molt, van poder procedir a la seva detenció.

Una vegada el conductor del vehicle es trobava detingut, els agents van fer les gestions corresponents i van esbrinar que el vehicle havia estat sostret al maig d’aquest any a Barcelona i que el conductor no podia conduir per una pèrdua de vigència per punts.

Al lloc es va apropar el cos autonòmic els quals van fer trasllat del detingut a la seva comissaria.