.

.

TOTS 21

Imatge de l’actuació conjunta. Foto: Guàrdia Civil

Agents de la Patrulla Fiscal de la Guàrdia Civil de Cambrils en col·laboració amb vigilants municipals de Riudoms, han desmantellat una plantació tipus indoor amb 238 plantes de marihuana a l’interior d’un habitatge del nucli urbà d’aquesta localitat, declarant com investigada la persona que residia en l’habitatge i es dedicava a la cura i manteniment d’aquesta.

La recerca es va iniciar a primers de desembre, gràcies a la col·laboració ciutadana que alertava de l’existència d’un habitatge, on pel que sembla, es podria estar conreant marihuana. Després de tenir coneixement d’aquest fet, vigilants municipals de la localitat i la Guàrdia Civil van establir diversos dispositius a fi de verificar aquesta informació. Aquests dispositius van resultar positius després de localitzar en el nucli urbà, un habitatge on s’apreciava una forta olor de marihuana, podent observar com en l’exterior de la mateixa hi havia elements relacionat amb el cultiu intensiu de marihuana.

Per aquest motiu es va identificar a la persona que residia en l’habitatge, la qual després de ser informada dels indicis obtinguts, va col·laborar de manera voluntària amb els agents, facilitant l’accés al garatge de l’habitatge on es trobava el cultiu. A l’interior es van localitzar 238 plantes de marihuana en fase adulta, que van llançar un pes de 42 quilos, així com material empleat per al seu cultiu.

Per aquest motiu es va procedir a la presa de declaració com investigada de la persona que residia en l’habitatge, per la comissió d’un presumpte delicte contra la salut pública (cultiu de substàncies estupefaents) i un altre de defraudació de fluid elèctric, aquesta després de prestar declaració en dependències policials va ser posada en llibertat a la disposició del Jutjat en funcions de Guàrdia de Reus.

Redacció