La Guàdia Civil intercepta a l’A-7 a Cambrils un cotxe carregat de droga que s’havia donat a la fuga

Dos agents de la Guàrdia Civil, al vehicle interceptat

La Guàrdia Civil ha interceptat un vehicle que s’havia donat a la fuga quan s’aproximava a l’àrea de servei Baix Ebre, a l’Aldea, i que portava en el seu interior més de 200 quilos d’haixix.

Els fets van passar la tarda de diumenge passat, quan agents de la Patrulla Fiscal de l’Ametlla de Mar es trobaven a l’àrea de servei realitzant un dispositiu fiscal, van procedir a controlar un turisme que va resultar sospitós, per les maniobres que realitzava després adonar-se de la presència dels policies. En aquell moment va accelerar i es va donar a la fuga.

Davant d’aquest fet es va establir un operatiu policial per intentar interceptar el vehicle fugat, que seguia circulant per l’AP-7 direcció Tarragona.

Quan es trobava a l’altura de Cambrils, el conductor va abandonar el vehicle i es va donar a la fuga a peu. Quan les patrulles van arribar, els agents van localitzar fardells d’haixix, amb un pes de cada un d’ells de 32 quilos, 37 bosses de marihuana d’1 quilo i 1 bossa amb 500 grams de pol·len d’haixix.

Aquest sistema emprat pels narcotraficants per traslladar la droga és el conegut com a “GO FAST”, que consisteix a carregar droga en un punt transportar-la, després, mitjançant un cotxe d’alta cilindrada.
La Guàrdia Civil manté oberta la investigació tenint en compte que el vehicle havia estat llogat a França i circulava amb plaques falses espanyoles que havien estat sostretes.

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *