.

.

TOTS 21

La coneguda banda familiar ja ha esgotat les entrades per a les dues funcions que oferirà diumenge 9 de maig. Foto: Toni Vilches 

El reconegut grup de música per a públic familiar El Pot Petit actuarà al Teatre Auditori del Morell aquest diumenge 9 de maig. Es tracta de la segona vegada en un any que la banda visita el municipi, després que el passat 30 de juliol de 2020, i en el marc de la Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén, oferissin un concert en streaming també des del Teatre Auditori. Després d’aquella actuació, en Pau i la Jana es van quedar amb moltes ganes de conèixer la canalla morellenca, un desig que podran complir aquest cap de setmana.

Així, El Pot Petit estrenarà nou repertori amb la gira «Vull cantar i vull ballar», “tota una declaració d’intencions del que ara gairebé no ens deixen fer enlloc, CANTAR i BALLAR!”, diuen. Asseguren que ho necessiten per ser feliços i ho volen reivindicar. “Per això, per molta pandèmia que hi hagi, seguirem cantant i ballant, encara que sigui amb mascareta, amb el cul a la cadira, amb distàncies i amb litres de gel hidroalcohòlic!”, continuen. En aquesta ocasió en Pau i la Jana es troben sols fora del Pot i sense els seus amics a prop no saben què fer! Cantant i ballant els aniran retrobant. Qui serà el primer a sortir a ferlos bellugar sense parar? El mico? Els pirates Rodamons? El Drac Rac? Sigui qui sigui segur que els farà cantar i cantar com mai!

Un espectacle recomanat per a infants d’entre 3 i 8 anys que es podrà veure diumenge 9 de maig en dues sessions, a les 12 del migdia i a les 5 de la tarda. Les entrades ja estan esgotades.

Pel que fa a les mesures de seguretat i higiene respecte a la Covid-19, l’aforament del Teatre Auditori es redueix al 50% i l’ús de la mascareta és obligatori, així com la neteja de mans i la presa de temperatura a l’entrada.

Redacció