.

.

TOTS 21

Imatge de família en l’acte de presentació de ‘La galeta amiga’. Foto: Reusdigital.cat

La Fundació Esclerosi Múltiple ha impulsat la campanya ‘La galeta amiga’ per recaptar fons per al centre Mas Sabater, en substitució del tradicional sopar solidari anual que no pot organitzar per la pandèmia. La iniciativa es fa conjuntament amb el Gremi de Forners de Reus i el Baix Camp i el Gremi d’Artesans Pastissers de les comarques de Tarragona, i amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Reus. Del 15 al 30 de maig, en forns, confiteries i pastisseries de Reus i el territori, es podran adquirir paquets de “galetes amigues” al preu de 3,5 euros. D’aquests, dos euros i mig aniran destinats als projectes del Mas Sabater.

La iniciativa ha estat molt ben valorada pel president de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just, en la presentació que s’ha fet aquest divendres, a la Llotja de Reus. Just ha ressaltat la importància de l’acció i el compromís de l’ens cameral amb els gremis empresarials que hi participen. Una relació que també ha estat contemplada per l’empresari i forner Xavier Pamies, qui ha valorat positivament el treball solidari amb la Fundació Esclerosi Múltiple.

Per la seva banda, el president del Gremi de Forners, Ramon de la Fuente, ha plantejat el desig que aquesta activitat es faci cada any. En representació del Gremi de Pastissers, Glòria Vicheto, ha titllat de “bona idea” la campanya i ha proposat la seva continuitat. En l’acte de presentació també ha participat el regidor de Salut, Òscar Subirats, qui ha equiparat aquesta iniciativa amb el model de salut comunitària. L’acte l’ha tancat la regidora de Benestar Social, Montserrat Vilella, que ha destacat la tasca social del centre Mas Sabater, així com la complicitat de la societat en la campanya ‘La galeta amiga’.

‘Reusdigital’ / GDDCT