.

.

TOTS 21

David Callau a la seva galeria. Foto: Cedida

David Callau a la seva galeria. Foto: Cedida

L’exposició col·lectiva «L’art de la posidònia» s’inaugurarà el proper dimarts, 17 de gener, a les 20 hores, a la Sala Desearte de l’artista cambrilenc David Callau. La galeria està situada al carrer Villanueva, 43, del barri de Salamanca de Madrid, i es podrà visitar fins el 4 de febrer. La mostra tindrà un caràcter itinerant i Cambrils serà la primera ciutat que l’acollirà després de Madrid. 

La inauguració de l’exposició a Madrid coincideix amb la celebració de la fira FITUR i és una de les primeres propostes del pla d’accions del projecte de creació d’experiències turístiques «Viu la Posidònia», impulsat conjuntament pels Ajuntaments de Cambrils, Eivissa i Dénia.   

La singularitat de la demostració artística radica en ser una  combinació única amb peces de pintura, joieria, fotografia i ceràmica, elaborades per artistes de cada municipi (David Callau en el cas de Cambrils) creades i inspirades amb posidònia, i emmarcades en un espai molt singular que inclourà ambientació musical i una visita en 3D.  

Els artistes participants, que assistiran a l’acte d’inauguració, són el cambrilenc David Callau, la ceramista de Dénia Magari Things, els joiers d’Eivissa Elisa Pomar i Enric Majoral, i l’escultor Antonio Villanueva, per part de l’empresa Baleária, que també col·labora en el projecte.  

D’altra banda, per complementar la presentació del projecte «Viu la Posidònia» a Madrid, el dimecres, dia 18, a les 13 hores, a la fira FITUR, es portarà a terme una roda de premsa amb la intervenció dels alcaldes dels tres municipis, que clourà amb la participació del propi David Callau realitzant un pintura en directe inspirada en la posidònia.  

Cal recordar que el projecte compartit «Viu la Posidònia» recentment ha aconseguit l’ajuda del programa Experiencias Turismo España, amb el suport del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo y la Secretaría de Estado de Turismo, dins dels Plans de Recuperación, Transformación y Resiliencia i finançat per la Unió Europea, fons NextGenerationsEU.  

Podeu trobar més informació del projecte en aquesta nota de premsa https://www.cambrils.cat/ca/l-ajuntament/comunicacio/cambrils-eivissa-i-denia-treballaran-conjuntament-a-favor-de-la-posidonia-oceanica.