.

.

TOTS 21

Música, vins, teatre, documental, tallers o el cicle “Les Nits de Mas Miró” són algunes de les activitats que s’han programat especialment per a aquests mesos.

Música, vins, teatre, documental, tallers o el cicle “Les Nits de Mas Miró” són algunes de les activitats que s’han programat especialment per a aquests mesos.

La Fundació Mas Miró, antiga casa familiar del pintor universal, ha posat en marxa una agenda d’activitats programades especialment per a l’estiu. Entre aquestes s’hi troben, a més de les habituals visites al recinte, tallers familiars, un tast de vins, espectacles musicals, visites teatralitzades i sopars nocturns, entre d’altres. Tot i que l’estiu passat el Mas Miró ja va oferir alguna activitat més enllà de les visites habituals, enguany la Fundació ha volgut ampliar la seva programació d’estiu i ha previst una trentena d’activitats que es duran a terme fins el 31 d’agost.

Èxit de les visites teatralitzades

Una de les novetats que s’estan oferint des del passat mes d’abril són les visites teatralitzades. Un format de visita on els participants poden conèixer la màgia de Mas Miró acompanyats pel seu masover, qui els explicarà anècdotes curioses viscudes per Joan Miró durant les seves estades a Mont-roig. El format d’aquestes visites està tenint molt bona acollida entre els visitants.

S’oferiran tots els dissabtes fins el 31 d’agost. Altres novetats de la programació d’estiu són un taller per descobrir Mas Miró en família, o una de les cites del cicle “Divendres divins” que organitza la D.O Catalunya juntament amb el Departament de Cultura de la Generalitat. Aquest acte inclou un tast de vins als jardins del Mas, la visita a l’espai i un espectacle musical.

‘Les Nits del Mas Miró’ s’amplien. Una de les experiències que més èxit van tenir l’estiu passat van ser «Les Nits del Mas Miró». Enguany aquest cicle d’activitats nocturnes s’amplia i es diversifica amb tres propostes el 8, 9 i 10 d’agost. Aquestes inclouran una visita nocturna al mas, un sopar als jardins i una activitat complementària segons la temàtica triada.

La primera d’aquestes activitats nocturnes, “Miró i la música”, preveu, a més del sopar sota les estrelles, una visita singular musicalitzada i la presentació del llibre “Miró&Music”, a càrrec del seu autor, Joan Punyet Miró, nét de l’artista.

El simbolisme de l’estiu a Mas Miró

L’estiu és la temporada per excel·lència a Mas Miró. Era durant els estius quan Joan Miró hi anava de forma continuada, any rere any, durant pràcticament tota la seva vida. Avui els estius tornen a oferir el millor context per reviure l’esperit del geni i de la seva obra a través d’una programació exclusiva amb opcions pensades per a tots els públics.

Amb aquesta filosofia la Fundació Mas Miró ofereix un seguit d’experiències que permetran al visitant apropar-se a la figura de Joan Miró des de diferents punts de vista, i sempre, partint del lloc que el mateix Miró reconeixia com origen de tota la seva obra: el Mas Miró.A la web masmiro.cat/activitats-estiu-2019, s’hi pot trobar tota la informació detallada de la programació d’estiu. Les inscripcions a les activitats es poden fer també a través de la web o bé trucant al propi espai al 977 179 158.