.

Les de Tarragona van alçar la copa en un igualat matx (5-5) que es va d’haver de resoldre en tanda de penals

Josep Vives, vicepresident de la FCF i delegat per Tarragona, acompanyat d’en Rafael Pinedo, directiu FCF, Diego Ávila, del delegat comarcal FCF al Tarragonès i d’en Joan “Rufino” Ferraté, responsable de seleccions de la FCF a Tarragona, han assistit a la final de la Copa Tarragona de Femení F7, competició que marca el final de temporada del futbol femení. El partit s’ha portat a terme al Complex Tarragona de Riudoms, amb 150 persones a les graderies, en una tarda de futbol marcada pel bon ambient i l’esportivitat.

Les col·legiades del CTA de Tarragona Marta Perpiña, Ariadna Escribano i Laia Rodriguez s’han encarregat de l’arbitratge del partit.

Les jugadores han mostrat un dinamisme i intensitat altíssima en el joc, alternant-se en tot moment les oportunitats per part d’ambdues esquadres. Les aficions han gaudit d’un partit amb 10 gols, en el que les jugadores de l’Alt Camp han aconseguit tenir una diferència de tres gols en el minut 49 (2-5).

Les de La Floresta han encetat el marcador al dos minuts del principi del matx, en una jugada de na Soraya Cortés (4 gols), protagonista absoluta de l’atac de les locals, en contrapunt a la qualitat i el bon joc de les Vallenques, on na Andrea Sancho ha vist també quatre cops porteria.

Les oportunitats s’han alternat i el perill arribava a ambdues àrees, amb les jugadores competint fins a l’última pilota i el darrer alè, el que ha provocat l’atenció màxima per part de les aficions, que no han deixat d’animar.

En la recta final s’ha produit l’empat, i el xiulet final ha donat pas a la tanda de penals, on la sort ha somrigut a les components de l’equip del barri de la ciutat de Tarragona.