.

.

TOTS 21

Les mostres de còmic, vehicles a control remot i de futbol botons s’han mantingut en celebrar-se a cel cobert. Foto: Tarragona21

El mal temps ha ajornat la popular fira Tastaverd de Riudecanyes, un referent de productes ecològics i oficis tradicionals de la comarca del Baix Camp que havia de celebrar-se aquest dissabte, 24 de març. L’Ajuntament es planteja fer-ho el 14 d’abril, pendent de confirmar.

S’ha mantigut, això sí, l’exposició sobre el món del còmic i dues mostres que han resultat molt concorregudes, la de vehicles a control remot i de futbol botons, la primera organitzada per l’Associació Modelistes Ferroviaris Carrilet de Vilamanya, i la segona, per l’Associació Reusenca de Futbol-Botons. Aquestes activitats s’han pogut mantenir en celebrar-se a cel cobert, al teatre de la Societat Recreativa.

El Tastaverd de Riudecanyes va néixer fa onze anys per donar a conèixer els valors de l’agricultura tradicional, ecològica i els seus productes, donar valor a les labors artersanals i als antics oficis i, sobretot, reivindicar la figura dels homes i de les dones que treballen la terra i la qualitat dels productes de casa nostra.

El Tastaverd incou mostra de productes agrícoles ecològics, pastisseria i altres productes artesanals locals, reivindicant el gran valor dels productes de la terra una Festa Natura en Boca, amb degustacions d’olis i vins i d’altres productes tradicionals i Fira d’Oficis. En aquesta s’exposen oficis relacionats amb la tradició rural, el medi natural i el món agrícola, cisteller, vidrier, picapedrer, boter…