.

.

TOTS 21

Fabián Escudé, gerent del Club Nàutic de Cambils i Juan Quílez, president del Club Náutico de Zaragoza. Foto: Cedida

Fabián Escudé, gerent del Club Nàutic de Cambils i Juan Quílez, president del Club Náutico de Zaragoza. Foto: Cedida

En el marc del Club Náutico de Zaragoza, la Fira Marítima de la Costa Daurada s’ha presentat aquest dimecres 6 de maig davant la premsa aragonesa. Aquesta acció forma part d’una campanya de presentacions que es fan aquest any per promoure la fira entre els mercats d’origen més propers. La fira tindrà lloc del 14 al 17 de maig a Cambrils.

La presentació ha anat a càrrec del president del CN de Zaragoza, Juan Quílez, i del gerent de la Fira Marítima de la Costa Daurada, Fabián Escudé. Quílez ha convidat a tots els aficionats a la nàutica a gaudir de la Fira en un espai que consideren com ”la nostra platja també’, mentre que Escudé ha fet especial menció a totes les activitats gratuïtes que es desenvoluparan durant la Fira.

Cal recordar que, entre les novetats d’aquesta edició, destaca l’increment notable de les activitats nàutiques, així com en la presència comercial i institucional. Enguany la fira estarà oberta durant quatre dies, de dijous a diumenge, ampliant així en una jornada la seva tradicional durada. L’altre gran atractiu serà la celebració de la I Trobada d’Embarcacions Tradicionals de Catalunya, en la que està prevista la participació d’uns 50 vaixells de la costa catalana, valenciana i murciana.