.

.

TOTS 21

Aspecte que oferia avui la Rambla Nova

Aspecte que oferia avui la Rambla Nova

La Fira d’Artesania, Alimentació i Sectorial que organitzen conjuntament la Fundació Catalana de Suport a la Gent Gran i l’associació Botiguers de Tarragona ha obert portes aquest divendres al matí a la Rambla Nova de Tarragona, en el tram que uneix els carrers Sant Agustí i Canyelles.

La fira estarà oberta fins el diumenge i els tres es podrà veure de les 10 del matí a les 9 de la nit. Durant les tres jornades s’han preparat tot un seguit d’actes i activitats per aquest important sector de la població. Per a complementar-les, s’han previst igualment accions adreçades a la resta de ciutadans.

Així, demà dissabte al matí, a les 10.30h, és prevista una gimcana infantil amb el Club dels Tarraconins i més tard, a les 19h, un bingo popular amb regals. El diumenge hi haurà una exhibició de sevillanes a càrrec del grup Saluz i Alegria de Bonavista. A més, es presenta una oferta gastronòmica econòmica que oferirà als assistents tapes i beguda a 1 euro. Abans de dinar i després, matí i tarda, s’han programat diversos tallers per als més petits i per als més grans. La Fira es clourà el diumenge amb una cantada d’havaneres, sardanes i cançons amenitzada per l’Ateneu de Tarragona.