TARRAGONA 21

Cartell de la Fira Centre Comercial al Dia Mundial de l'Alzheimer

Cartell de la Fira Centre Comercial al Dia Mundial de l’Alzheimer

La Fira Centre Comercial mostrarà de nou la seva cara solidària sumant-se al Dia Mundial de l’Alzheimer que se celebra el proper dissabte 21 de setembre. Ho farà col·laborant amb l’Associació d’Alzheimer i altres trastorns neurocognitius Reus i Baix Camp, tot distribuint divers material informatiu sobre aquesta entitat al Punt d’Atenció al Client de La Fira, Centre Comercial gestionat per Merlin Properties.

Allí es donarà a conèixer l’actualitat de l’associació, s’informarà de com col·laborar-hi i es parlarà del nou centre terapèutic d’estimulació cognitiva per l’Alzheimer i Unitat de Memòria que és l’espai que celebrarà una jornada de portes obertes dies després, del 26 al 28 de setembre.

A més, La Fira Centre Comercial regalarà un set de jocs d’habilitat al seu Punt d’Atenció al Client, fins a esgotar existències, a totes les persones que s’hi apropin per informar-se. Per altra part, La Fira Centre Comercial distribuirà a tots els seus establiments un llaç verd, el símbol associat a la causa de l’Alzheimer, perquè el puguin col·locar als seus locals el mateix dia 21 de setembre.

L’Associació d’Alzheimer i altres trastorns neurocognitius Reus i Baix Camp es va crear l’any 2003 per part d’un grup de familiars que, per conèixer més a fons la malaltia i afrontar-ne el seu procés, van unir-se per donar resposta a les persones i famílies afectades.