TOTS 21

La companyia Adamo va presentar a l’alcalde el seu pla d’expansió, que inclou unes 2.000 llars connectades abans que finalitzi l’any. Foto: Ajuntament

La companyia de telecomunicacions Adamo ha presentat a l’alcalde, Pere Virgili, i al regidor de Noves Tecnologies, Gerard Solé, el seu pla de desplegament de la fibra a Roda de Berà. Va ser durant una reunió celebrada la passada setmana a l’Ajuntament amb la presència d’Ivana Arnanz, responsable d’Adamo a Catalunya, qui va explicar els detalls sobre el nou equipament. Tant l’Alcalde com el Regidor segueixen el desenvolupament de la fibra òptica al municipi, en el qual també hi juga un paper fonamental el partner d’Adamo a la zona, l’empresa de telecomunicacions Modi.

Amb Adamo la fibra òptica arribarà a 4.500 llars rodenques, prop de 2.000 abans que finalitzi l’any. Segons dades de la companyia, es desplegarà la connexió a Internet més ràpida que existeix avui al mercat, 1.000 Mb. La primera fase del desplegament comprendrà tots els habitatges que queden entre la carretera N-340, el càmping Park Playa Barà i el límit amb el Vendrell. 

El desplegament a Roda s’emmarca en el desenvolupament de la xarxa pròpia de l’operador en les províncies de Tarragona, Girona i Lleida. Així, més de 114.000 llars de Catalunya tindran Internet d’alta velocitat instal·lada per Adamo entre 2021 i 2022. En concret, 50.912 vivendes a Tarragona, 37.043 de Girona i 26.286 a Lleida.

IV Festa de l’Esport

Més enllà de subministrar connexió a Internet d’alta velocitat a Roda de Berà, Adamo participarà en la quarta edició de la Festa de l’Esport el proper 31 de juliol. La companyia no només instal·larà una carpa informativa, sinó que també col·laborarà amb la celebració d’un taller de ball. Durant l’esdeveniment tindran lloc diverses activitats gratuïtes, com el tir amb arc, tennis, pàdel, futbol, tennis taula, waterpolo, judo i txi-kung.

Redacció